The Mandalorian (2020)

Varje avsnitt av Mandalorian ger en spänningskänsla och nya gästkaraktärer med fängslande historier.”

8,8

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Säsong 2

En till viss del spoilerfri recension av The Mandalorian säsong 2, som innehåller inga detaljer relaterad till berättelsen. OBS jag använder mig av namn på karaktärerna och det kan även bli så att denna serie leder att vissa av de får sina egna serier i framtiden.

The Mandalorian säsong 2 uppnådde flera imponerande bedrifter. Till och med bättre än första säsongen, om man får säga så själv. En spännande, actionfylld våg av åtta 1-timmes-avsnitt. Med tanke på att det största delen av rollerna och dess skådespelare läckt ut online innan säsongen hade premiär, är det särskilt imponerande att verkställande producenter Jon Favreau och Dave Filoni lyckades bevara den avslutande överraskningen (ni får se för er själva).

Varje avsnitt av Mandalorian ger en spänningskänsla och nya gästkaraktärer med fängslande historier. Samtidigt lyckas serien stegvis bygga ett universum man lever in i, vilket gör att vi återser en hel del karaktärer från tidigare säsong. Vår Cowboy, Mando, försöker först och främst hitta andra som följer hans tro (Mandalorians) och det är då han kommer i kontakt med den världskända karaktären Boba Fett (Temuera Morrison). Detta leder honom till nästa ledtråd, vilket är att söka Jedis. Då han finner Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Denna karaktär, inte lika känd, men som existerar i den animerade serien; ”Star Wars Rebels”. Mandos resa leder honom och hans gröna vän genom rymden för att finna någon som kan skydda de från rymdimperiet (The Galactic Empire). Följ de på deras resa genom att införskaffa Disney+.

The Mandalorian säsong 2

Snabbfakta

Avsnitt: 8

År: 2020

Genre: Action, Sci-Fi

Språk: Engelska

Speltid: Ca 40 min/avsnitt

Senaste recensionerna